mozaikkereső

2021.01.29. 12:00

Előszállási előfizetőnké lett az egymillió forintos vásárlókártya

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát. A közel 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

HV

Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el most is a Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 darab 1 000 000 forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 lapunk olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért.

A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid lesz, amelyeket pénteken sorsolunk ki. A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021. januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve beküldték azt a játékszelvényen megadott címre.

A nyereménysorsolás közjegyző jelenlétében zajlott tegnap Fotó: PK/NA

Csütörtökön érkezett el a várva várt sorsolás napja, a Mozaikkereső nyeremény­játékunk 19 megyei napilaponkénti sorsolása a Napló napilap szerkesztőségében zajlott le. Közel 100 ezer levél, egészen pontosan összesen 97 549 db játékszelvény érkezett a megyei lapokhoz.

A Dunaújvárosi Hírlaphoz beérkezett összesen 848 darab játékszelvényből 5 nyertest sorsoltak ki.

A sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott.

A Dunaújvárosi Hírlap előfizetői közül az alábbiak nyertek:

Az 1 millió forint értékű Edenred kártyát nyerte Bagó János (Előszállás).

A LED Tv-t nyerte Nagy István (Dunaújváros).

A laptopot nyerte Rovó Istvánné (Dunaújváros).

Az álló porszívót nyerte Tóth István (Daruszentmiklós).

A tabletet nyerte Végh Ferenc (Dunaújváros).

Gratulálunk a nyerteseknek, telefonon értesítjük őket, s egyeztetjük a nyeremények átadásának/átvételének időpontját.

Akiknek most nem volt szerencséjük, ne csüggedjenek, hiszen pénteken gazdára talál két Toyota Yaris Hybrid személyautó is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában