előfizetőink

2020.09.24. 11:30

Köszönjük a hűségüket!

Rendszeresen jutalmazzuk hűséges olvasóinkat, lapunk előfizetői között minden hónapban ajándékokat sorsolunk ki. Szeptemberben újabb három nyertest köszönthettünk.

Molnár Emese

Fotó: LI

Hűséges olvasóink táborában tudhatjuk a nagyvenyimi Sümegi családot. Sümegi Miklós lett az egyik szerencsés nyertes ebben a hónapban, a háztartásimixer-csomagot pedig felesége, Sümegi Miklósné jött átvenni szerkesztőségünkbe. Mint azt a hölgy elmondta, körülbelül harminc esztendeje fizetnek elő rendszeresen a Dunaújvárosi Hírlapra. Elmesélte azt is, hogy annak idején a postán dolgozott, és még ő is kézbesítette reggelente az újságokat az előfizetőknek. Azért is szeretik olvasni, mert nemcsak a város, hanem a környékbeli települések hírei is szerepelnek benne. A reggeli rutinjuk részévé vált, az újságot a kávézás közben szokták fellapozni. Szeretik a sportrovatot is, főként azért, mert unokájuk, Sümegi Nóra vízilabdázik, ráadásul büszkén beszélt arról is, hogy bekerült a vízilabda-válogatottba.

Várkonyi Zsolt főszerkesztő a nyertesekkel: Sümegi Miklósné, Dankó Istvánné és Lászlóné Durecz Andrea
Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Másik nyertesünk Durecz Lajosné lett. Az ő ajándékáért lánya, Lászlóné Durecz Andrea érkezett szerkesztőségünkbe, ugyanis 76 éves anyukáját nemrég műtötték. Elmesélte, hogy szülei körülbelül ötven éve fizetnek elő rendszeresen a Hírlapra, amióta ideköltöztek a városba (egyikük Békésszentandrásról, másikuk a Balatonról érkezett, itt költöztek össze). Hozzátartozott a mindennapjaikhoz, egyfajta szokássá vált. Kihasználták azt a lehetőséget is, hogy a járványügyi helyzet idején a lap kézbesítése mellett online felületen, digitális formában is olvashatták előfizetőként az újságot.

Képünkön Dankó Istvánné, Sümegi Miklósné és Lászlóné Durecz Andrea. Több évtizede tudhatjuk őket előfi zetőink táborában. A hűséges olvasóink között pedig rendszeresen sorsolunk ki ajándékcsomagot, hogy megköszönjük ezt nekik. Szeptemberben ők voltak most a szerencsés nyerteseink, akik szerkesztőségünkben szívesen meséltek arról, mennyire a mindennapi rutinjuk részévé vált a Dunaújvárosi Hírlap olvasása. Attól függetlenül, hogy az interneten is megtalálhatóak cikkeink, mint mondták, a nyomtatott újságnak mindig van egy különleges varázsa.

Harmadik nyertesünk, akinek átadhatta Várkonyi Zsolt főszerkesztő az ajándékcsomagot, Dankó Istvánné. Ő is már harminc éve hűséges olvasónk. Korábban más újságokra is előfizetett, de ma már csak a Dunaújvárosi Hírlapot lapozza rendszeresen. Érdeklik a napi hírek, események a városról és a környékről. Mint mondta, bár nem egészséges evés közben olvasni, mégis a reggeli közben nézi át mindig a friss újságot. Függetlenül attól, hogy az interneten is lehetőség van a helyi híreink böngészésére, beszélgetésünkben egybehangzóan úgy véltük, a nyomtatott újságnak mindig is volt és lesz is még egy különleges varázsa.

A családoknak ezúton is köszönjük, hogy már ilyen hosszú ideje tudhatjuk őket előfizetőink táborában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában