Kulcs

2020.08.10. 15:00

Útburkolat helyreállítási munkák kezdődnek

A kivitelező cég projektvezetője Bíró Kornél tájékoztatása alapján augusztus 10-től megkezdik a Sőtér sétány, Deák Ferenc utca és a Bem utca útburkolat helyreállítási munkálatait Kulcson, amelyek előreláthatóan 2020. augusztus 31-én fejeződnek majd be.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Az építés ideje alatt ideiglenesen korlátozva lesz az autók ki és beállása, ezért a kivitelező azt kéri a lakóktól, hogy reggel 7 óra előtt álljanak ki autójukkal azokból az utcákból, ahol a munkákat végzik és délután 17 óra után vissza tudnak majd állni. – Tájékoztat a kulcs.org.

A vállalat a munkálatokkal kapcsolatban az esetleges bejelentéseket +36-30/894-1980-as telefonszámon tudja fogadni, Bakondi Zoltán építésvezetőnél.

– Minden közvetlenül érintett lakó megkapta a postaládájába is a tájékoztatást, de a munkák a közlekedésben is várhatóan fennakadást fognak okozni. A helyreállítások a Sőtér sétányon kezdődnek, ezért hétfőn reggel itt lehet számítani a közlekedőknek terelésre és korlátozásokra. Tisztelettel kérem lakótársaim türelmét- egészítette ki a Mészáros és Mészáros Kft. tájékoztatóját Jobb Gyula polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában