vasúti közlekedés

2020.06.29. 12:00

Ismét módosul a vasúti menetrend

duol.hu

Budapest, 2019. május 22. A MÁV Start Zrt. Gyõrbe induló Stadler Flirt típusú hosszú vonat-szerelvényébe készül beszállni egy édesanya a kislányával a fõváros Déli pályaudvarán. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

A Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs, illetve a Budapest–Pusztaszabolcs– Dunaújváros vonalon a felújítás következő ütemében augusztus elsejéig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek az Ercsi–Pusztaszabolcs között végzett pályaépítési munkák miatt. A Déli pályaudvarról 23:55-kor induló vonat helyett későbbi időpontban, 0:15-ös indulással vonat közlekedik Pusztaszabolcsig. – Írja a bama.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában