interaktív, családias

2020.03.04. 11:00

Szakmai nap a Dunaújvárosi Egyetemen

2020. március 3-án délelőtt került megrendezésre egy informatikai szakmai nap a MOL IT & Digital GBS cég által a Dunaújvárosi Egyetem hallgatói számára.

duol.hu

A megjelent hallgatók számára kötetlen, interaktív szakmai útbaigazítást tartottak a MOL IT & Digital GBS cég szakemberei, írja az uniduna.hu. A vállalattól 8 fő képviseltette magát, akik közül először Ziló Péter promoter tartott előadást. Elmondta, hogy elsősorban az IT területet szeretnék népszerűsíteni és érveket hozott fel annak kapcsán, miért érdemes ehhez a céghez menni diploma után:

- a cég innovatív, modern;

- az egyik legnagyobb vállalat Magyarországon, melynek a központja is hazánkban található;

- számos telephellyel rendelkezik;

- a szerteágazó területeknek köszönhetően, rengeteg gyakorlati lehetőség tárul a fiatalok elé;

- Magyarország egyik legmagasabb épülete lesz a 2022-re elkészül új MOL telephely, mely modern felépítése mellett vonzó lesz a minőségi idő eltöltésére egyaránt.

Ezután Hujber István tartott egy felhívó beszédet, aki a Dunaújvárosi Egyetemen végzett, ezzel is ösztönözve a megjelent hallgatókat arra, hogy a szakirányú diplomájukkal a céghez jelentkezzenek.

Fotó: uniduna.hu

Az esemény interaktív, családias hangvételű volt. Az érdeklődők bármikor feltehették kérdéseiket, és az előadók is kezdeményeztek témákat a hallgatók felé. Ilyen volt például, amikor a szakukról/szakirányukról kérdezték őket és ennek megfelelően tanácsokat adtak, mely pozíciók lehetnének alkalmasak számukra a vállalatnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában