mozaikkereső

2020.02.05. 11:30

Régi előfizetőinkre mosolygott Fortuna

Január 15-ével lezárult mozaikkereső játékunk. A nyeremények tekintetében idén is bőkezűek voltunk: értékes, praktikus díjak találtak gazdára, amelyeket tegnap délelőtt vehettek át a szerencse kegyeltjei.

Tóth Alexandra

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A nyereményszelvény, illetve az első mozaikdarabok 2019. december 13-án jelentek meg az újságban, ezt követően pedig tíz napon keresztül lehetett keresni a képkockákat. Miután szó szerint összeállt a kép, a játékosoknak már csak annyi volt a dolguk, hogy visszaküldjék a szelvényeket a megadott címre. Azonban volt még egy feltétele az érvényes részvételnek: csak azok próbálhattak szerencsét, akik 2019 decemberében és 2020 januárjában érvényes előfizetéssel rendelkeztek. Nos, ezzel nem volt probléma, ugyanis minden nyertesünk legalább húsz, de van, aki negyven éve hűséges Dunaújvárosi Hírlap előfizető.

Móricz Gábor bontja ki az utalványt rejtő borítékot, mellette Bognár Csilla wellness-nyertes
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A valamennyi résztvevő által áhított Toyota Yaris ugyan nem a mi olvasóink körében talált gazdára, de a többi nyereményre sem lehetett panasz. A mind a 19 megyében kisorsolt öt ajándék közül a legértékesebb az 1 000 000 forint értékű Edenred vásárlási utalvány volt, amelyet Móricz Gábor vehetett át. Ő évtizedek óta járatja a lapunkat, és néhány alkalommal részt vett már játékunkon, de eddig még nem járt sikerrel. A széleskörűen felhasználható utalványnak bizonyosan hasznát veszi majd.

Egy Dell laptoppal lett gazdagabb Vedres László Istvánné, aki szintén régi olvasónk, ráadásul célzottan a laptopra pályázott. Van egy 14 éves unokája, akinek mostanában ment tönkre a gépe, így nagyon bízott benne, hogy ha nyer, akkor a laptop lehet az övé.

Bognár Csilla wellnesshétvégén vehet részt a mozaikkeresőnek köszönhetően. Lapunkra már harminc éve fizet elő, és alkalmanként játszik is. Nyert már, akkor a Veszprém fesztiválra kapott belépőket. A wellnessnek nagyon örült, bár nem titkolja, az autóra pályázott.

Rács Györgyné még sosem nyert lapunkkal, bár ahogy fogalmaz „időtlen idők óta előfizetőnk” és játékosunk is. Most, bár szíve szerint a laptopot vitte volna haza, egy Sencor konyhai gépet nyert.

Virág Csaba nagyon vágyott a Toyotára, ám végül a robotporszívó gazdája lett. Azt mesélte, párja izgatottan várja az innovatív takarítóeszközt, és már napokkal ezelőtt tájékozódott a neten arról, mit is tud ez a modell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában