estére állhat helyre a menetrend

2019.10.01. 13:30

Jelentősen késnek a vonatok Dunaújvárosban

A MÁV Magyar Államvasutak Zrt. kommunikációs igazgatósága így tájékoztatta szerkesztőségünket:

duol.hu

Budapest, 2019. május 22. A MÁV Start Zrt. Gyõrbe induló Stadler Flirt típusú hosszú vonat-szerelvényébe készül beszállni egy édesanya a kislányával a fõváros Déli pályaudvarán. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Frissítés 15:15-kor:

A délutáni csúcsidőszakra csökkentek a késések, már csak néhány járat esetében fordulhat elő 15-20 perccel hosszabb eljutási idő.


Kedden 10 órától a pécsi vonalon Kelenföld és Pusztaszabolcs között állt a forgalom, a vonatok várakozásra kényszerültek. A szakemberek megállapították, hogy a Százhalombatta és Érd közötti szakaszon a vasútvonal felett átvezető nagyfeszültségű elektromos távvezeték leszakadt és a vasúti felsővezetékre kerülve zárlatot okoz. Pótlóbuszok közlekedtek Érd és Ercsi állomás között. A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon 2-3 órával megnőtt az eljutási idő.

Délben megindulhatott a forgalom Érd és Ercsi között, a korábban várakozó vonatok jelentős késsel folytatták útjukat. A pusztaszabolcsi vonalon a fordulók miatt délután még késésekre, járatelmaradásokra kell számítani, estére állhat helyre a menetrend.

Az információkat folyamatosan frissítjük a MÁV weboldalán, a hír ezen a linken érhető el:

https://www.mavcsoport.hu/mavinform/ujraindult-vonatforgalom-pusztaszabolcsi-vonalon-kedd-estig-kesesekre-kell-szamitani

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában