még lehet jelentkezni

2019.08.06. 10:00

Maratoni lesz a horgászverseny

A Kulcsi Horgász Egyesület szervezésében a kulcsi Hullám utca alatti dunai partszakasz lesz a helyszíne augusztus 17-én, jövő szombaton a felnőttek részére megrendezett maratoni, 24 órás horgászversenynek.

Török Tímea

A kezdés augusztus 17-én reggel 8 órakor lesz, s a verseny augusztus 18-án reggel 8 óráig tart majd. A szervező civil szervezet információi alapján a mérlegelést követően, várhatóan 9 órától lesz a verseny eredményhirdetése. A jelentkezési határidő a horgászverseny kezdete előtti szerda, azaz augusztus 14.

A rendezvényen csak érvényes horgászengedéllyel rendelkező versenyzők vehetnek részt. A versenyt rendező Kulcsi Horgász Egyesület szeretettel várja a versenyzők és a támogatók jelentkezését is a [email protected] címre, valamint a kulcsi Rakov­szky Gazda Boltban is.

A 24 órás kihívás és az éjszakai horgászás önmagában is remek élménynek ígérkező program annak, aki szívesen horgászik, de az egyesület jó vendéglátó módjára finom sült hallal és pörkölttel is fokozza majd a remek hangulatú eseményt.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában