remek lehetőség

2019.06.27. 09:30

Táborozhatnak a Szabó Magdások

A Szabó Magda Református Általános Iskola legutóbb tavasszal nyerte meg a lehetőséget arra, hogy néhány tanulója részt vehessen az akkori ottalvós Erzsébet-táborok valamelyikén.

Tóth Alexandra

Akkor, május végén, a hetedik évfolyam tanulói jutottak el egy háromnapos, bentlakásos, felejthetetlen élményeket tartogató táborba. Többek között a kalandpark, a környező kirándulóhelyek, a színes tábori programkínálat, köztük közösségfejlesztő programok gondoskodtak arról, hogy a fiatalok a tavaszi időszakban is életre szóló, közös élményeket szerezzenek.

Vidám hetedikesek a tavaszi tábor ideje alatt
Fotó: amatőr felvétel

Ezekbe a táborokba 2019-ben köznevelési intézmények pályázhattak gyermekcsoportokkal. A táborozáshoz jelképes részvételi díj befizetése volt szükséges.

A Szabó Magdások közül a vakáció alatt, augusztus 18–23-ig az iskola negyvenhat tanulója (2–8. évfolyamig) és öt munkatársa nyaralhat majd aktívan, sok-sok kísérő programmal a Balaton északi partján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában