zavartalan programkínálat

2019.03.21. 09:00

Létfontosságú munkálatok az MMK épületénél

A DVG Zrt. szakemberei több mint öt méter mélyre ástak, hogy megszüntessék a hibákat.

Szabó Szabolcs

Az utóbbi években is számos felújításon esett át a város egyik legjelentősebb kulturális intézménye, a Munkásművelődési Központ (MMK), amelynél jelenleg is dolgoznak a szakemberek.

– Mindig is arra törekedtünk, hogy egy modern, minden igényt kielégítő intézményi háttérrel várjuk a vendégeinket.

Több mint öt méter mély munkagödörben dolgoztak a DVG Zrt. szakemberei
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az idén 45 éves intézmény pincehelységei az utóbbi években beáztak, az épület alap- szigetelésének hiánya miatt – mondta el lapunknak Kováts Rózsa, az MMK vezetője, aki a jelenleg is zajló munkálatokról is beszélt:

– A DVG Zrt. szakemberei rendkívül gyors, pontos munkát végeznek, segítőkészek, tekintettel vannak arra, hogy a jubileumi programjaink nagy részét szabadtérre tervezzük. Köszönet illeti a város önkormányzatát és a kivitelező szakembereit, akik folyamatosan a végzik a szükséges munkálatokat.

A belső udvarunkban közel öt méter mély gödröt ástak, az alapokig teljes körű szigeteléssel látják el az épületet, így az állandó beázás, penészesedés megszűnik – tette hozzá Kováts Rózsa, aki kiemelte, a már megújult MMK a következő hetekben is számos kiváló rendezvénnyel csábítja majd az érdeklődőket.

Április elsején, a „bolondok napján” például Beleznay Endre humorista szórakoztatja majd a közönséget az MMK színháztermében, ahol megannyi színes kulturális program várja ezen tavaszon is a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában