Remek teljesítmény

2018.12.15. 19:00

Sportban is jeleskednek a Hild csapatai

A fiúk kemény küzdelem árán bronzérmet nyertek.

duol.hu

Iskolánk az idei tanévben már számos sportsikert zsebelhetett be. Október elejétől házi focibajnokságot rendeztünk a magyar labdarúgás napja alkalmából, és az ott kiemelkedően teljesítő focistáink indultak november 21-én a Centrum Kupa elnevezésű kispályás labdarúgótornán, amelyet a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendezett.

Asztaliteniszezésben is megmutattuk erőnket. A városi diákolimpiát november 14-én rendezték a Móricz Zsigmond iskolában, ahol általános és középiskolás csapatok is részt vettek.

Röplabdázóink: Amdegha Ádám, Csizmadia Tamás, Dér Alex, Farkas Sándor Bence, Ihász Benett, Kiss Marcell, Koch Adolf, Matyiák Árpád, Móró Ákos, Sárközi Kálmán. Vezetőedző: Kövessy Balázs

Iskolánkat Kézi Nikolett, Cserna Péter, Herczog Bence és Tarján Jenő képviselte. Kézi Nikolett első helyezést ért el lány kategóriában, Tarján Jenő pedig a fiú kategória legjobb nyolca közé jutott be. Edzőjük: Szentirmai László tanár úr.

Ha Hild, akkor röplabda! Nagyon büszkék vagyunk röpis tanulóinkra, akik Fe­jér megye bajnoki címét nyerték el, így tovább öregbítették iskolánk jó hírnevét ebben a csodálatos sportágban. 2018. november 22-én rendezték meg Dunaújvárosban az V-VI. korcsoport röplabda diákolimpia megyei döntőjét. Ihász Benett csapattag a következőképpen nyilatkozott a bajnokságról:

„Nagyon kemény meccseket játszottunk, erős ellenfeleink voltak. Ennek ellenére szettveszteség nélkül megnyertük az összes mérkőzést. Jó volt a csapatszellem, ezért gond nélkül ment a játék. Jól éreztük magunkat és remélhetőleg megnyerjük a következő mérkőzéseket is.”

A Hild focistái: Csapóczi Róbert, Dér Alex, Farkas Sándor Bence, Farkas Béla, Finta Ervin, Jerzsabek Botond, Krahulecz Ákos, Mészáros Dorián, Muzs Sándor, Rácz Lőrinc, Tomor András, Tóth Roland, Víg Tamás. Edzőjük: Kővári László tanár úr Fotók: amatőr

 

Minden sportolónknak gratulálunk, és köszönjük kitartó munkájukat!

Ihász Benett, Koch Adolf, Móró Ákos 13./A Hild középiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában