szociális rászorultságtól függő

2018.12.27. 10:00

Akik nem kapták meg az ötezer forintot

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetbeli szociális ellátásokról szóló rendelet alapján 2018. évben is, karácsony ünnepe ­alkalmából, ötezer forint összegű támogatást vehetett át 11 276 fő nyugdíjszerű ellátásban részesülő dunaújvárosi polgár, akik Dunaújváros polgármesterének ünnepi köszöntő levelét is megkapták.

duol.hu

Forrás: mnb

Azon dunaújvárosi, nyugdíjszerű ellátásban részesülő polgárok, akik valamilyen okból kifolyólag nem kapták meg ezt a támogatást, 2019. január 31. napjáig az önkormányzat honlapján megtalálható kérelem benyújtásával kérhetik azt, amennyiben dunaújvárosi bejelentett lakóhellyel (állandó lakcímmel) rendelkeznek és a nyugdíjellátásuk összege a 199 500 forintot nem haladja meg.

A kérelemhez mellékelni kell az alábbiakat: kérelem benyújtását megelőző havi nyugdíjszelvényt, vagy banki kivonatot és a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított éves ellátásról szóló összesítőt vagy az ellátás megállapításáról szóló határozatot, illetve a nyugdíjelőleget megállapító végzést, amennyiben az ellátás megállapítására a tárgyévben került sor.

A kérelem Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármesteri hivatalának szociális osztályán (Dunaújváros, Városháza tér 2., földszint 2-es iroda; 7-es ügyfélhívó gomb) adható le, ügyfélfogadási időben.

Bővebben érdeklődni lehet Lévay Katalin szociális-igazgatási ügyintézőnél a 25/544-268-as, valamint a 25/544-148-as telefonszámon. Vagy e-mail formájában a [email protected] elektronikus címen is megkereshetik az érintett polgárok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában