szép jubileum

2018.07.26. 15:00

Kilencvenéves szépkorút köszöntöttek Perkátán

Perkáta önkormányzata 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Szűcs Jánosné, Kati nénit

duol.hu

Bár csak szombaton, július 28-án tölti be a 90. életévét, a perkátai önkormányzat már felköszöntötte Szűcs Jánosnét, született Csordás Katalint. Kati néni 1928. július 28-án Seregélyesen született, 1937-ben Szolgaegyházán első áldozott. – írja a település honlapja.

A 40-es években a Háy-tanyaként ismert kastélyban szolgált. 1946-ban házasodott férjével, akivel közösen építették a jelenlegi otthonukat is, ahol már közel 65 éve él a jelenlegi Kodály Zoltán utcában.

Kati néni mesélt családjáról, gyermekiről, unokájáról és dédunokájáról. Beszámolt a hosszú évekkel eltöltött munkájáról a téeszben, illetve a harkányi nyaralásokról is. Kati néni a munkája mellett sok tevékenységet is végzett, nemcsak a ház körül, sokan azt hihették, hogy cukrász, hiszen évtizedeken keresztül ellátta Perkátát pörköltcukor, illetve egyéb tortáival. 90. születésnapját családja és ismerősei között fogja ünnepelni a hétvégén.

vezető képünk: perkata.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában