jó hangulatban és aktivitással

2018.06.21. 09:45

Szépkorú lett Batári Pálné – Boldog születésnapot!

Különleges születésnapot ünnepelhetett Batári Pálné Daruszentmiklóson. A kilencvenediket! Rauf Norbert, a település polgármestere ebből az alkalomból látogatta meg az otthonában, hogy felköszöntse őt.

Balogh Tamás

Egy hosszú élet munkája, eredményei elismerést és tiszteletet érdemelnek, aminek meg kell nyilvánulnia a társadalom tagjai, közösségei, intézményei részéről.

Magyarország kormánya ezért, az Idősek Tanácsa kezdeményezésére – a szépkorúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen –, rendeletet alkotott a jubileumi köszöntésükről.

Erzsi nénit köszönti Rauf Norbert polgármester

Erzsi néni a tiszteletre méltó életkorát hihetetlenné tevő jó egészségi állapotban, ünnepi, derűs hangulatban fogadta a köszöntésére érkezetteket. Örömmel vette át a hivatalos elismerésről szóló oklevelet és a személyes ajándékokat.

Mi mást is kívánhatnánk neki, mint azt, hogy még hosszú ideig ilyen jó hangulatban és aktivitással töltse el minden napját a szerettei körében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában