rendezvények

2018.02.20. 08:00

Zenekarok, versek és vetítések Dunaújvárosban

Számtalan érdekes és izgalmas program, esemény várja a következő napokban az érdeklődőket.

Szabó Szabolcs

Szekeres András és a Ladies 1st

A Junkies zenekarból is ismert, dunaújvárosi gyökerekkel bíró Szekeres András és Takács Vilkó 2016 elején indította útjára a Ladies 1st formációt, amellyel azt tűzték ki célul, hogy a gyengébbik nem iránti tiszteletükből csak női előadók dalait veszik műsorra. A duó március 2-án 18 órától ad koncertet a Munkásművelődési Központban.

Teadélután az Írisszel

Február 26-án, jövő héten hétfőn 17 órakor kezdődik az Írisz Versszínpad hagyományos irodalmi teaháza az MMK-ban.

A Kaptár pénteki kínálata

Február 23-án, pénteken este a fővárosi illetőségű Sunset és a helyi Wrong Side koncertezik a Kaptárban. A belépés díjmentes.

Ismét itt az Open Mic

Pénteken este 18 órától ismét jelentkezik az MMK népszerű zenés estje az Open Mic Club, amelynek keretében fellépnek: a TaTaminek és a Passz együttes.

Vetítés: Mások élete

Ma 17 órától a Mások élete című, számos rangos díjjal elismert német filmdrámát láthatják az érdeklődők a Munkásművelődési Központ Bódy Gábor Filmklubjában. A belépés díjtalan.

Szakmák napja a Rudasban

Február 21-én, szerdán immáron harmadik alkalommal rendezi meg a szakmák napját a Rudas középiskola. A számos előadásból, bemutatóból és beszélgetésből álló programsorozat 11.30-kor kezdődik az intézmény 208-as termében. A rendezvény a „Hatszak a Rudasban!” játékos vetélkedővel zárul déután négy órakor.

Dr. Karácsony Ferenc előadása

Dunaújváros A kannabionid medicina felismerései címmel dr. Karácsony Ferenc gyermekorvos, orvos-természetgyógyász tart előadást február 22-én, csütörtökön 16 órától a Carpe Diem Alapítvány szervezésében a kulcsi Faluházban.

Spártai beszámoló

Dunaújváros Február 21-én, szerdán 18 órától a Dunaújváros Spartan Race csapat tagjai tartanak beszámolót a Szlovákiában rendezett nemzetközi versenyről a Munkásművelődési Központ 108-as termében.

Ezek is érdekelhetik