arany-, gyémánt-, és vasdiploma

2017.12.20. 17:30

Dunaújváros Egészségügyéért díjasokat is ünnepeltek

Ünnepélyes hangulatban telt hétfőn az összevont főorvosi-főnővéri értekezlet a kórházban. A napirendek megvitatása előtt dr. Mészáros Lajos főigazgató köszöntötte a Dunaújváros Egészségügyéért díjban részesült munkatársakat.

DH

Dr. Pátkay József az év végén nyugdíjba vonul

Mint ahogyan az lapunkban is megjelent, Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése Dunaújváros Egészségügyéért díjban részesítette dr. Markovics Gabriella sebész főorvost, dr. Máté Ágnes sürgősségi osztályvezető főorvost, és a traumatológiai osztály kollektíváját, s az elismeréshez most a főorvosi-főnővéri kar jelenlétében is gratulált a főigazgató.

Ezután dr. Mészáros Lajos méltatta azokat az évtizedekkel ezelőtt végzett orvosokat, akik megkapták jubileumi díszoklevelüket az egyetemek valamelyikétől.

Dr. Parragh József veszi át a belgyógyászati összevont osztály irányítását
Fotók: Szent Pantaleon Kórház

65 éve szerzett diplomájáért Vasdiplomát kapott dr. Gózony Margit és dr. Frank László, 60 éve szerzett diplomájáért Gyémántdiplomát kapott dr. Csapó Gábor, 50 éve szerzett diplomájáért Aranydiplomát kapott dr. Zsolnai Mária és dr. Dlustus Péter. Közülük csak dr. Dlustus Péter nyugalmazott szájsebész főorvos, egykori kórházigazgató tudott megjelenni az értekezleten.

Még egy bejelentésre sor került. Dr. Pátkay József belgyógyász osztályvezető főorvos 2017. december 31-ével befejezi vezetői pályafutását, de továbbra is segíti a belgyógyászati járóbeteg-ellátást.

Dr. Mészáros Lajos főigazgató megköszönte a betegellátás érdekében kifejtett több évtizedes áldozatos tevékenységét és további sok sikert, jó egészséget kívánt.

Dr. Pátkay József az év végén nyugdíjba vonul

Az osztályvezető főorvosi állásra pályázatot írt ki a Szent Pantaleon Kórház vezetése, amely eredményesen zárult, így 2018. január 1-jétől dr. Parragh József veszi át a belgyógyászati összevont osztály irányítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában