Ösztöndíj

2017.10.03. 13:06

Ne hagyd ki a lehetőséget! Még megpályázhatod a Bursa Hungaricát!

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj-pályázati rendszerrel a szociális helyzetük miatt rászoruló egyetemi és főiskolai hallgatókat, valamint a felsőoktatási intézménybe jelentkezni kívánó, érettségi előtt álló fiatalokat ösztöndíjjal támogatják.

DMJV Önkormányzat

Az „A” típusú pályázatra azok a Dunaújváros közigazgatási területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali munkarend), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben, vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat, és családjukban az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum (2017. évben 28.500.- Ft) 350%-át, ami 2017. évben 99.750.- Ft/hó/fő.

A „B” típusú pályázaton nyertes, felsőfokú intézménybe jelentkezni kívánó fiatalok pedig a sikeres felvételt követően három tanéven keresztül, összesen 3 x 10 hónapig kapják a támogatást.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta az „A” és a „B” típusú pályázatokat, melyek már megtekinthetők Dunaújváros MJV hivatalos weboldalán a pályázatok aloldalán, vagy az alábbi linkre kattintva.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában