Harmadik ütem

2017.09.18. 07:56

Folytatódik az Aranyvölgyi út felújítása, már festik a burkolati jeleket is!

Pénteken elkészült az Aranyvölgyi út felújításának II. üteme, illetve a Dózsa György út erdei tornapálya és Baracsi úti körforgó közötti szakasza.

A burkolati jeleket az Aranyvölgyi úton csak a teljes felújítás után festik fel, a Dózsa György úton pedig a tervek szerint ma. Az Aranyvölgyi út felújításának III. üteme (Baracsi út – Magyar út közötti szakasz) is ma kezdődik, és várhatóan 2 hétig tart. Ezen a szakaszon folyamatos lesz a kétirányú forgalom 1-1 forgalmi sávon, viszont a sávszélesség sávonként 2,5 méterre szűkülhet, és időszakosan tárcsás forgalomirányítás várható. A felújítás idejére időszakosan lezárják a Shell töltőállomás – McDonald’s – Bárdi – Aranyvölgyi út csatlakozást, az Arany J. utcáról sem lehet kihajtani az aszfaltmarás ideje alatt az Aranyvölgyi útra. Az Aranyvölgyi út – Baracsi út – Arany J. u. csomópontban lévő forgalomirányító berendezés sárgán fog villogni ez idő alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában