Aranyvölgyi út

2017.09.12. 20:34

Folytatódik az út felújítása! – Ha jó lesz az idő, egy hét alatt végeznek

Hétfőtől folytatódik az útfelújítás az Aranyvölgyi úton, és áthelyeznek néhány buszmegállót is a munkák idejére.

Hivatalosan is átadták 2017. szeptember 8-án, pénteken az Aranyvölgyi út felújításának I. ütemét, a Magyar út és Szilágyi Erzsébet út közötti szakaszt.A burkolati jelek felfestését majd a teljes felújítás után végzik el, így a jelenleg átadott szakaszon továbbra is 30 kilométer/órás sebességkorlátozás és „úton folyó munkák” közúti jelzőtáblák maradnak hatályban.

Az Aranyvölgyi út felújításának II. üteme, a Szilágyi Erzsébet út – Venyimi út közötti szakaszon 2017. szeptember 11-én, hétfőn kezdődik, és várhatóan egy hétig tart, az időjárástól függően. A II. ütem során ezen a szakaszon folyamatos lesz a kétirányú forgalom 1-1 forgalmi sávon, viszont a sávszélesség 2,5 méterre szűkül.A felújítás idejére lezárják a Tesco és Obi áruházhoz vezető Aranyvölgyi úti csatlakozást, illetve a Vak Bottyán utcáról sem lehet majd kihajtani az Aranyvölgyi útra. A Kistemető utcáról és a Szilágyi útról a kihajtás részlegesen, de biztosított lesz.

Előreláthatóan a 48-as emlékműnél, valamint a Tesco és Obi áruháznál lévő buszmegállók a kivitelezés idejére átkerülnek az Obi áruház mögötti, Venyimi úti megállóhelyhez, valamint a vele szemben kialakított ideiglenes megállóhoz, vagyis az autóbuszok az áruházaknál lévő megállókhoz nem közlekednek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában