jótékonyság

2021.10.01. 14:00

Abroncsokkal támogatják a jó ügyért dolgozókat

Dunaújváros – A Hankook Tire Magyarország Kft. 2021-ben tizedik alkalommal hirdette meg abroncsadományozási programját, amellyel a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezeteket támogatja.

Gallai Péter

Ennek keretében a társaság olyan kisebb alapítványoknak és egyesületeknek is segítséget nyújt, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz. A járványhelyzetre tekintettel a pályázat elbírálása során kiemelt hangsúlyt helyeztek a védekezésben valamilyen módon részt vevő szervezetek támogatására. A pályázat célja az alapítványi és egyesületi formában működő szervezetek magyarországi tevékenységének támogatása, közúti közlekedésük biztonságának elősegítése.

Minden szervezet legfeljebb tizenkét darab, azaz három garnitúra gumiabroncsra adhatja le igényét, kizárólag a szervezet tulajdonát képező vagy a szervezet által hivatalosan üzemben tartott járművekre.

Csányi Imre dunaföldvári tűzoltóparancsnok Fotó: DÖTE

2021-ben is számos szervezet nyert el támogatást az ország minden pontjáról, közöttük nem egy dunaújvárosi, környékbeli és megyei is található.

A támogatottak között van a többi mellett a dunaújvárosi Táborállási Polgárőrség és a Dupent Polgárőr Egyesület, a dunaújvárosi Magyar Mentőszolgálat Alapítvány, a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség, a Székesfehérvári Városi Polgárőrség, a Városi Polgárőr Szervezet Sárbogárd, valamint a Zichy­újfalui Községi Polgárőr Egyesület is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!