megérdemelt elismerés

2021.09.07. 17:00

Állami kitüntetéseket kaptak a Fejér megyeieknek

Az államalapítás és az államalapító Szent István ünnepe alkalmából Áder János köztársasági elnök a Belügyminiszter előterjesztésére kitüntetéseket adott át a nemzeti ünnepen. A Fejér megyei díjazottakat gyűjtöttük egy csokorba.

Brousil Csaba

Fotó: Francz Ilona

DH-információ – Az államalapítás ünnepének alkalmából elismerésben részesültek a Belügyminisztérium alárendeltségébe tartozó szervezetek kimagasló színvonalú szakmai tevékenységet nyújtó, illetve példaértékű vezetői munkát végző munkatársai, valamint a minisztériummal együttműködő közigazgatási és társadalmi szervezetek munkatársai – írta a kormany.hu portál.

Pintér Sándor belügyminiszter és Varga Péter megyei rendőrfőkapitány Fotó: Zsaru magazin

Áder János köztársasági elnök a belügyminiszter javaslatára államalapító Szent István ünnepe alkalmából a Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozatát adományozta Csonki Istvánnak, a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság igazgatójának, az ár- és belvíz elleni védekezés, valamint a környezetvédelem területén végzett közel négy évtizedes kiemelkedő munkája elismeréséül. Továbbá a Magyar Érdemrend tisztikeresztje katonai tagozatát adományozta Schmehl János bv. vezérőrnagynak a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka biztonsági és fogvatartási helyettesének, a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett több mint három évtizedes kiemelkedő szakmai és példamutató vezetői tevékenysége elismeréséül.

Ugyancsak ebben az elismerésben részesült dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitánya, több mint három évtizedes kimagasló szolgálati tevékenysége, valamint vezetői munkája elismeréséül – áll a kormányzati portál bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!