Cserna Gábor reméli javul a helyzet

2020.06.27. 08:00

Itt lenne az ideje az érdemi munkának

Brousil Csaba

20191008 Dunaújváros A Vasmű út átadása A képen: Cserna Gábor polgármester Fotó: Zsedrovits Enikő ZSE Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Zsedrovits Enikő

Cserna Gábor, a Fidesz helyi elnöke beszélt Pintér Tamás polgármester mentalitásáról, az ellenzéki szerepről és városvezetési kérdésekről egy videós anyagban, amely a hivatalos Facebook-oldalán látott napvilágot. Cserna Gábor ebben kiemelte, hogy Pintér Tamásék részéről lekezelő, lekicsinylő szövegkörnyezetben újra és újra előkerül a fenyegetés a fideszes képviselők feljelentéséről. Cserna Gábor elkeserítőnek tartja, hogy a jelenlegi polgármester és köre azzal „páváskodik”, amit az előző városvezetés ért el településünk fejlődéséért. Hangsúlyozta, hogy az önkormányzati választások óta eltelt háromnegyed év, itt lenne az ideje, hogy a mostani városvezetés elkezdje az érdemi munkát, és valós eredményeket tudjon felmutatni. Cserna Gábor a videóban kifejezte abbéli reményét is, hogy Pintér Tamásra polgármesteri mandátumának lejárta után nem egy „kicsinyes” polgármesterre emlékeznek majd az emberek, hanem egy olyan polgármesterre, akit sokat lobbizott és tett Dunaújváros fejlődéséért. A videós anyag teljes terjedelmében megtekinthető Cserna Gábor hivatalos Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!