Esküvő előtt álló ifjú pároknak segít az expo

2020.01.13. 12:00

Minden igényt kielégít a Campus kiállítása

Több éves múltra tekint vissza a Campus étterem szervezésében létrejött esküvőkiállítás. A hagyományosan az év elején megrendezett expo idén január 18-án 10 és 17 óra között lesz látogatható.

Tóth Alexandra

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Az esküvő valamennyiük életében egy olyan kiemelt mérföldkő, amire évtizedeken keresztül jó szívvel szeretnénk emlékezni. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, minden részletnek a helyén kell lenni, a modern emberek azonban a bőség zavarával küszködnek. A döntésekben, a szolgáltatók és kellékek kiválasztásában segít a Campus expója, ahol minden részletre kiterjedően találunk alternatívákat a lakodalomra.

Huszonkét kiállító-szolgáltató képviselteti magát

Az arák számára talán a menyasszonyi ruha a legsarkalatosabb kérdés. A döntést 11 és 14 órakor esküvőiruha-bemutató könnyíti, de két dunaújvárosi szalon, az Amanda és az Ámor kollekciója a rendezvény teljes ideje alatt megtekinthető majd.

Az esztétikumhoz a ruha mellett a dekoráció is hozzátartozik, az eseményen standol majd az Ibolya virág üzlet, Kunné Szőllősi Eszter lufidekoros, a menyasszony szépségét a Lefti Hajstúdió és Hammer Zita sminkes szolgáltatásai emelhetik, a hatásos belépőre pedig a baracsi Magyar Lovasudvar és a VIP Classic Car kíván alternatívát.

A gasztronomiai vonalat a Jakó Cukrászda és Galambos Péter bármixer képviseli, fény- és hangtechnikai megoldásokat kínál Marko Viktor, a magas minőségű esküvői fotókkal kapcsolatban Csikós Árpád fotóművész nyújt felvilágosodást. A lista nem teljes, még számos kiállítótól kérhetnek információt és inspirációt azok, akik ellátogatnak az expóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!