Esküvőkiállítás: modern idők

2019.02.04. 09:00

Ma már szinte mindent megrendelhetsz az esküvődre...

Könnyű szívvel elismerem, hogy a fényképünkön látható ifjú pár igen szép (nekem különösen a hölgytagja tetszik...), mégis bevallom elfogultságomat: számomra a sok pompás ruhát, ékszert, ötletet felvonultató Esküvőkiállítás legszebbjei mégis a koszorús lányok voltak: a 11 éves Czompó Hanna és az 5 esztendős Czompó Emese Gréta!

Pekarek János

Egyébiránt én is ugyanolyan szájtátva bámészkodtam szombaton a Campus étteremben rendezett kiállításon, mint a látogatók többsége. Hihetetlen mennyiségű csodás dolgot lehetett látni, a bérelhető amerikai és angol luxusautóktól vagy kétlovas hintótól kezdve az ékszerekig, a hang- és fénytechnikáig, a fotós és videós szakemberektől a vőfélyig, a dekorációig, a sminktől a fodrászatig, nem is beszélve az ételekről.

 

Apropó: ételek. Képzeljék el a pillanatot, amikor megkérdezem az igen rokonszenves séfet, hogy ezek milyen sütemények – és kiderül, hogy hideg előételekre mutatok... Csak egy elnevezés: kacsa­mell erdei gyömölcs- és spárgazselével. De a legjobb volt a húszéves szakács, Brosch Csaba büszkeségét látni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!