Emberölési kísérlet gyanúja

2024.06.10. 17:00

Volt feleségét és annak élettársát akarta megölni az ex-férj

A volt feleségét és annak jelenlegi élettársát akarta megölni egy 54 éves férfi Beloianniszban. A nő mostani párján életveszélyes sérüléseket okozott, miután késsel többször is megszúrta.

Molnár Emese

Forrás: police.hu

Az eset részleteiről a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság számolt be. Mint írták, a gyanú szerint egy 54 éves férfi június 6-án telefonon közölte volt feleségével, hogy a lakóhelyére indul és megöli őt, valamint jelenlegi élettársát. Az elkövető ezután egy kést vett magához, majd Budapestről Beloianniszba utazott. A késsel a nő párját több alkalommal megszúrta, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrök a támadót a bűncselekmény helyszínén elfogták, majd előállították, és őrizetbe vétele mellett több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt kihallgatták. A rendőr-főkapitányság nyomozóinak kezdeményezésére a bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában