Nézeteltérés

2024.04.15. 15:00

Reggeli csata Mezőfalván

Két család vitája tette szükségszerűvé a rendőri és mentési intézkedést.

Horváth László

Fotó: Horváth László

Hangos szirénázás zavarta meg a mezőfalvi polgárok reggeli rutinját a faluközpontban április 15-én, hétfőn kilenc óra környékén. Két család közötti nézeteltérés torkollott erőszakos cselekedetbe, amihez nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök és egy mentő is, mivel személyi sérülés is történt a vita során. A súlyosságról és sérültek számáról egyelőre nincs információ.

Kérdésünkre a Fejér Vármegyei Sajtószolgálat az alábbi választ küldte: Elektronikus úton a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatához érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2024. április 15-én 8 óra körül Mezőfalva József Nádor utcában két társaság egy korábbi nézeteltérésből adódóan összeszólalkozott, melyből néhányan összeverekedtek. A helyszínre érkező kollégáink négy főt előállítottak a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, két férfit a mentők kórházba szállítottak.

Az eset kapcsán csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában