Baleset

2024.04.09. 07:43

A dunaújvárosi rendőrök egy ismeretlen személyazonosságú gépjárművezető azonosításához kérik a lakosság segítségét

Duol.hu

Fotó: Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/511/2024. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozásának vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2024. március 13-án 11:00 óra körül Dunaújváros, Dózsa György úttal párhuzamos kerékpárúton, a belváros irányába közlekedett egy elektromos kerékpáros. A Dózsa György-Szórád Márton utak kereszteződésben a forgalomirányító készülék zöld jelzése alatt a kerékpáros lehaladt az útra, amikor egy ismeretlen típusú és hatósági jelzésű, fehér színű gépkocsi balról elsodorta. A baleset során a kerékpáros hölgy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, ezért szükségessé vált a gépkocsivezető személyazonosságának a megállapítása.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-523-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Segítségüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában