Rendőrség

2024.02.22. 15:00

Pisztollyal fenyegetett meg egy párt

A gárdonyi rendőrök befejezték a nyomozást annak a 20 éves férfinak az ügyében, aki ősszel gáz-riasztó fegyverrel fenyegetett meg egy párt - tette közzé a rendőrség a hivatalos oldalán.

Duol.hu

Forrás: police.hu

A gárdonyi rendőrök befejezték a nyomozást annak a 20 éves férfinak az ügyében, aki ősszel gáz-riasztó fegyverrel fenyegetett meg egy párt.

Egy nő tett bejelentést 2023. október 21-én a központi segélyhívó számon arról, hogy őt és a barátját Ercsiben megfenyegették. Majd átvette a telefont a férfi, aki a hívásfogadó kérdésére elmondta, hogy egy járműalkatrész megvásárlásával kapcsolatban nem tudott megegyezni alkalmi ismerősével, aki a vita hevében egy forgótáras pisztollyal hadonászni kezdett, és a levegőbe lőtt.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság egyenruhásai két órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt, akit még aznap zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki a nyomozók. Kutatást tartottak lakóhelyén, és gáz-riasztó pisztolyt, továbbá lőszereket foglaltak le.

A gárdonyi nyomozók a napokban befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat megküldték az ügyészségnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában