Kattant a bilincs

2024.02.13. 14:30

Bordélyházat zártak be a rendőrök Székesfehérváron

A gyanú szerint két elkövető egy székesfehérvári éjszakai bárban nőket futtatott.

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói információt szereztek arról, hogy a város egyik szórakozóhelyét bordélyházként üzemeltetik. A rendőrök nyomozást indítottak, adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, melynek során megállapították, hogy a bárban több lány is rendszeresen szexuális szolgáltatást nyújt a betérő vendégeknek anyagi ellenszolgáltatás fejében. Az árat és elosztását a céget vezető nő határozta meg, akit távollétében segítője helyettesített, és ő hangolta össze a lányok tevékenységét, írja a police.hu.

A beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival 2024. február 9-én éjszaka ütöttek rajta a szórakozóhelyen az egyik tettesen, míg társát lakóhelyéről állították elő. Mindkét helyszínen kutatást végeztek a rendőrök, és bizonyítási eszközöket foglaltak le. A két nőt őrizetbe vették, és bordélyház fenntartásával, vezetésével elkövetett prostitúció elősegítése bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket, majd kezdeményezték letartóztatásukat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában