Tegnap történt

2024.02.15. 13:00

Balesetekhez riasztották a tűzoltókat

Árokba csapódott egy személygépkocsi Sárszentmihály és Sárkeszi között, az M1-es autópályán két kamion és egy kisteherautó ütközött február 14-én.

Duol.hu

A képek a Sárszentmihály közelében történt balesetnél készültek

Fotó: Rimán Béla, Fejér Medic Egyesület

Lesodródott az útról és a vízelvezető árokba borult egy személygépkocsi szerdán délelőtt Sárszentmihály és Sárkeszi között. A baleset után elsőként a Fejér Medic Egyesület önkéntese érkezett ki, aki a felderítés részeként meggyőződött róla, hogy a sofőr kiszállt az autóból. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a Sárvíz Tűzoltó Egyesület önkéntesei csörlővel kerekeire állították a járművet és áramtalanították, írja a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A képek a Sárszentmihály közelében történt balesetnél készültek
Fotó: Rimán Béla, Fejér Medic Egyesület

Ráfutásos balesetben két kamion és egy kisteherautó ütközött délben az M1-es autópálya Fejér vármegyei szakaszán, Mány térségében. A háztartási felszerelésekkel megrakott kisteherautó vezetőjét a bicskei önkormányzati tűzoltók feszítővágóval és feszítő hengerrel szabadították ki a roncsok közül. Őt és a középső, gyógyszerszállító nyerges vontató sofőrjét a mentők kórházba szállították. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában