Fejér

2024.02.07. 08:00

Az év iskolarendőre

Májer László r. őrnagy, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársa vehette át ,,Az év iskolarendőre” elismerést adta hírül a vármegyei rendőrkapitányság a közösségi oldalán.

Duol.hu

Forrás: A rendőrség Fb-oldala

A IX. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében 2024. február 1-jén az Országos Rendőr-főkapitányságon megtartott szakmai napon dr. Kuczik János r vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnöke adta át a jutalmakat. Fejér vármegyéből Májer László r. őrnagy, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály kiemelt főelőadója vehette át magas színvonalon és precizitással végzett munkája elismeréseként ,,Az év iskolarendőre” díjat. 

Az ,,iskola rendőre” programot 2008 szeptemberében indította az Országos Rendőr-főkapitányság azzal a céllal, hogy elősegítse a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedését, a közlekedési ismereteik bővítését, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítését és megszüntetését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában