Rablás

2024.01.31. 15:30

Lelövéssel fenyegetőzött, elfogták a rendőrök (videóval)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt vette őrizetbe azt a 19 éves fiatalt, aki megfenyegette, és értékei átadására kényszerítette ismerősét.

Duol.hu

Székesfehérváron elkövetett rablásról tett bejelentést a rendőrségre egy férfi. Elmondta, hogy ismerőse pénzt kért tőle, majd a tárcája és telefonja átadására kényszerítette. Mindeközben veréssel fenyegette meg, és kijelentette, ha megpróbál ellenállni, a nála lévő airsoft fegyverrel lelövi – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható  férfi elfogására a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együtt 2024. január 30-án akciót szerveztek. A rendőrök a fiatalt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vétele mellett folytatólagosan elkövetett rablás bűntett miatt kihallgatták. Kezdeményezik letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában