Legyél te is rendőr

2023.12.04. 19:00

Folyamatos a toborzás Fejér vármegyében

A rendőrök a hét folyamán több helyszínen toboroznak a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe és várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

Duol.hu

Forrás: police.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói 2023. december 7-én délelőtt a Bicskei Egészségügyi Központban, délután az Ercsi Eötvös József Általános Iskolában, december 8-án a móri városi piacon, továbbá december 10-én Mezőszilason, a Polgármesteri Hivatal épületében várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket. A rendőrök felvilágosítást adnak a rendőri és határvadász hivatás sokszínűségéről, a jelentkezési feltételekről, a képzésekről és a juttatásokról.  

A szerződéses határvadászképzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

További részletekért forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, vagy bármely rendőrkapitányság, rendőrőrs munkatársaihoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában