Elismerte a felelősségét

2023.11.30. 08:00

Szabálysértési őrizetben a dunaújvárosi vezető

Dunaújváros belterületén egy személyautó vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért egy tehergépkocsinak ütközött. A járművek megsérültek. Az autósról kiderült, nincs vezetői engedélye.

Duol.hu

Forrás: police.hu

Közlekedési balesetről értesítették 2023. november 28-én kora délután a rendőrséget. Dunaújvárosban, a Petőfi Sándor utcában az Aranyvölgyi út irányába haladt egy 35 éves helyi férfi, aki az előtte forgalmi okból lassító tehergépkocsi hátuljának ütközött. A balesetben senki nem sérült meg. Az okozó sofőr elismerte a felelősségét, helyszíni bírságot szabtak ki rá a rendőrök. Ezzel egyidejűleg vezetői engedély nélküli járművezetés miatt előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy aki úgy ül volán mögé, hogy egyáltalán nincs jogosítványa, veszélyezteti a közlekedés biztonságát, hiszen megfelelő ismeretanyaggal nem rendelkezik, ezért a KRESZ-t sem tudja alkalmazni megfelelőképpen. Az engedély nélküli vezetés szabálysértési elzárást, járművezetéstől eltiltást vagy pénzbüntetést is vonhat maga után. Ne veszélyeztesse se maga, se mások életét, testi épségét!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában