Kék hír

2023.10.24. 11:00

A dunaújvárosi toborzók pályaorientációs napon találkoztak a diákokkal

A rendőrök 2023. október 20-án Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola Apáczai Csere János utcai objektumában megrendezett pályaorientációs napon várták a hivatásos és a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

Duol.hu

Fotók: police.hu

 A szakemberek  felvilágosítást adtak a szolgálatok sokszínűségéről, a jelentkezési feltételekről, a képzésekről és a juttatásokról.

A nap folyamán interaktív előadás keretében szó esett a napjainkban aktuális online csalások elleni védelemről is, továbbá prevenciós tájékoztató lapokat is kaptak a tanulók.

A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon további folyamatosan frissülő tartalmak találhatók, de a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, vagy bármely rendőrkapitányság, rendőrőrs munkatársához is bizalommal fordulhatnak az érdeklődők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában