Toborzás

2023.10.09. 09:13

A Dunaferr iskolába várják a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket

A rendőrök 2023. év 41. hetében is várják a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

Duol.hu

Fotó: Havran Zoltán

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói 2023. október 9-én Dunaújvárosi SzC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskolában, október 12-én Móron a Deák Ferenc utca 24. szám alatti KMB irodában és Bicskén, a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskolában, október 13-án és 14-én pedig a Székesfehérvári SzC Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban várják az érdeklődőket, írja a police.hu.

A fent megjelölt helyszíneken az egyenruhások felvilágosítást adnak a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről, a szolgálati feladatokról, az illetményről és egyéb juttatásokról.

Fotó: police.hu

A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában