Akinél minden rendben volt, csokinyuszit kapott

2023.04.11. 10:00

Közúti ellenőrzéseket tartottak a húsvéti időszakban Fejérben

A szabályosan közlekedő autósok ajándékot is kaptak.

police.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2023. április 9-10-én a megye több pontján végeztek ellenőrzéseket, amelynek során felhívták a gépjárművezetők figyelmét a szabálykövető közlekedési magatartás fontosságára, írja a police.hu. Az ellenőrzések során a rendőrök nagy hangsúlyt fektettek az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők, valamint a passzív biztonsági eszközök, különösen a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer és a motorkerékpár bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére. A közúti ellenőrzések alkalmával azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találtak, csokoládényulat kaptak ajándékba.

Fotók: police.hu

A főkapitányság munkatársai kérik a járművezetőket, a közlekedési szabályok maradéktalan betartására. Ne feledjék, a sebességtúllépés, az elsőbbségi szabályok megsértése és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök pedig életet menthetnek! Ne feledjék, megfelelő körültekintéssel, és a sebesség helyes megválasztásával a közúti tragédiák megelőzhetők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában