Kábelezés közben veszthette életét

2023.01.14. 11:01

Újabb haláleset az iváncsai gyár területén

Rövid időn belül már a második halálos munkabaleset történt az iváncsai akkumulátorgyár területén. Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot.

duol.hu

Az SK Innovation épülő iváncsai gyáregysége

Fotó: MW

Olvasónktól szombaton délelőtt kaptuk az információt miszerint: 

tegnap (pénteken) este az iváncsai SK-ban este halálos baleset történt. Kábelezés közben egy munkás lezuhant.

Az esettel kapcsolatban megkerestük Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálat​át, akik érdeklődésünkre az alábbi tájékoztatást adták:

Alábbi megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2023. január 13-án 20 óra 55 perc körül érkezett bejelentés a rendőrségre egy Iváncsán épülő gyár területén történt balesetről. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy dél-koreai állampolgár szenvedett balesetet, melynek következtében a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja.

Ez a tragédia már nem az első halálos kimenetelű munkabaleset az iváncsai akkumulátorgyár területén. Ahogyan arról beszámoltunk január 8-án egy 39 éves szlovák állampolgárságú férfi az általa vezetett targoncával elütött egy 38 éves, szintén szlovák állampolgárságú férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában