Hírek a megyéből

2022.07.10. 13:00

Ittas járművezetővel és körözött fiatallal szemben intézkedtek a rendőrök

police.hu

A rendőrök 2022. július 9-én hajnalban ellenőriztek egy személygépjárművet és annak vezetőjét Polgárdiban, az Ifjúság utcában. Az intézkedés során a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították, valamint az egyenruhások azt is megállapították, hogy a polgárdi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel azt korábban ittas vezetés miatt már bevonták tőle. A 21 éves fiatallal szemben büntetőeljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

Sárkeresztúron, a Dózsa György utcában ellenőriztek az egyenruhások egy 16 éves fiatalt 2022. július 9-én este. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a fiú körözését rendelte el eltűnés miatt. Az egyenruhások a tamási lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a gondviselőjének átadták.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában