Brodmann első fokon életfogytiglant kapott

2022.07.13. 11:29

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték VV. Fanni gyilkosát

MTI/duol

Bilincsben

Fotó: Shutterstock

Emberölés bűntettében bűnösnek mondta ki és életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Fővárosi Törvényszék a VV. Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán. A férfi leghamarabb 25 év után szabadulhat feltételesen. A férfit az ügyészség azzal vádolta, hogy 2017. november 20-án, értékeinek megszerzése érdekében, ismeretlen módon bántalmazta a nőt, majd az értékeket és a magatehetetlen sértettet gépkocsijával elszállította a helyszínről. A holttestet összekötözte, nehezéket erősített rá, majd másnap Szalkszentmárton közelében a Dunába dobta. B. László az eljárás során tagadta bűnösségét.

Mint ismeretes korábban a dunaújvárosi MSZP képviselőjelöltjeként indult a 2010-es önkormányzati választáson, amelyen nem kapott mandátumot. B. László nagybátyja, egykori védője Brodmann Péter korábban azt mondta a Borsnak: „Szégyen ez az egész ügy, és László hülyesége a családunkra nézve, de nincs takargatnivalónk. Amit tett, hogy elvitte az ájult Fannit, ami a kamerán is látszik, azt elismeri, és viseli az azzal járó következményeket, de többet nem”. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában