Kék hírek

2022.07.26. 15:00

A zebrán sodorta el a gyalogost

Az elmúlt 24 óra Tolna megyei eseményei számokban.

police.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén július 25-én egy könnyű sérüléssel járó és hét anyagi káros baleset történt, írja a police.hu.

Fotók: police.hu

Egy faddi autós közlekedett az általa vezetett kocsival 2022. július 25-én a délutáni órákban Szekszárdon a Wesselényi utcában. A sofőr későn észlelte a zebrán az úttesten átkelő gyalogost, és elsodorta. A balesetben 15 éves lány az elsődleges információk szerint könnyebben megsérült.

Hétfőn kora délután a bátaszéki rendőrök három illegális migránssal szemben is intézkedtek Pörbölyön, akik nem tudták igazolni személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, ezért őket visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A rendőrök hétfőn négy főt állítottak elő, hármat bűncselekmény elkövetése miatt, egyet mintavételre. Kollégáink két büntető- és tizenegy szabálysértési feljelentést tettek. A szonda egy esetben mutatott pozitív értéket. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában