Volt dolga a rendőröknek

2022.06.18. 21:00

Rendőrségi hírek a megyéből

Egyedi azonosítójellel való visszaélés elkövetőjével és ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

A járőrök 2022. június 16-án 22 óra 15 perckor Kislángon, a Petőfi utcában ellenőriztek egy helyi lakost és az általa vezetett tehergépkocsit. A jármű ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy a felszerelt forgalmi rendszámot egy azonos márkájú, de másik típusú tehergépkocsihoz állították ki, valamint a férfi nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. Az elkövetőt a rendőrök előállították a Polgárdi Rendőrőrsre, ahol egyedi azonosítójellel való visszaélés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbevételét követően fogdába szállították.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője 2022. június 16-án 23 óra 30 perckor Sárbogárdon, az Ady Endre úton ellenőrzött egy személygépkocsit és sofőrjét. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda a 45 éves solti lakosnál pozitív értéket jelzett, ezért vezetői engedélye a helyszínen elvételre került, majd előállítását követően, ellene bűntetőeljárást kezdeményeztek az egyenruhások.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában