Kék hírek

2022.03.03. 12:00

Gyalogosokat ütött el a sofőr a Béke körúton

Baleset helyszínén és körözött férfival szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Automatikusan generált description

Fotó: AS

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. március 2-án 6 óra 45 perc körül Dunaújvárosban, a Béke körúton. Egy 63 éves gépjárművezető későn észlelte az egyik kijelölt gyalogos-átkelőhelyen haladó gyalogosokat, melynek következtében egy nőt és két férfit elütött. A baleset során mind a három járókelő megsérült, közülük kettőt a mentők kórházba szállítottak, írja a police.hu.

A járőrök 2022. március 2-án 9 óra 10 perckor Gárdonyban, az Alkotmány utca és Harang utca kereszteződésében ellenőriztek egy személygépkocsit és sofőrjét. Az intézkedés során megállapították, hogy a 28 éves érdi lakos körözését a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitánysága rendelte el, mivel a rá jogerősen kiszabott több mint százezer forintos pénzbírságot nem fizette meg. A férfit az egyenruhások előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották.

Vezető képünk illusztráció. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában