Dunaújváros

2021.06.15. 08:35

Baleset történt a Dózsa György úton – FRISSÍTVE

duol.hu

Frissítés (06.15; 08:35) – A rendőrségtől az alábbi tájékoztatást kaptuk. Elektronikus úton érkezett megkeresésére válaszul tájékoztatjuk, hogy egy személygépkocsival közlekedő hantosi lakos 2021. június 14-én 17 óra 30 perc körül Dunaújvárosban, a Táncsics Mihály utcában a Piac tér felől haladt, majd a Dózsa György úti kereszteződéshez érve a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésénél megkezdte a balra kanyarodást. A manőver során azonban nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos átkelőhelyen a páros oldal felől a páratlan oldal irányába szabályosan rollerrel átkelő 12 éves dunaújvárosi lakos részére, és elsodorta a gyermeket, aki a baleset következtében megsérült. Az eset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrségi RUTIN alkalmazás szerint baleset történt Dunaújvárosban a Dózsa György út 62. helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 30 perc. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Hamarosan bővebb információval rendelkezünk.

Olvasói fotó
Olvasói fotó
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában