személyi sérülés nem történt

2021.04.03. 15:55

Buszmegállónak ütközött egy autó Mezőfalvánál – FRISSÍTVE

Horváth László/ Katasztrófavédelem

FRISSÍTÉS: 15:55 – Megszünt a forgalomkorlátozás a mezőfalvi baleseti helyszínnél

FRISSÍTÉS – Katasztrófavédelem: Buszmegállónak ütközött, majd oldalával az árokba borult egy gépkocsi Mezőfalvánál, a Szőlőhegy mellett, a Kettes sornál. A baleset következtében a buszmegálló egyik tartólába kitört, a másik is jelentősen károsodott. A vezető ki tudott szállni járművéből. A dunaújvárosi hivatásos és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók megkezdik a veszélyessé vált buszmegálló tartószerkezetének bontását, valamint kivontatják az árokból az autót.

Személyi sérülés nélküli közúti közlekedési baleset történt ma délután 14:30 -körül Mezőfalva térségében. Egy autó a buszmegálló oldalába hajtott és oldalára állt. Szerencsére senki nem tartózkodott a megállóban. A gépjárműben egy ember volt, aki csodával határos módon sérülés nélkül kiszállt. A katasztrófavédők elbontják a megrongálódott megállót. Utána állítják helyre a gépjárművet. Félpályás forgalomkorlátozás van a helyszínen. Az esethez a dunaújvárosi hivatásosak és a mezőfalvi önkéntesek vonultak.

Fotó:Horváth László

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában