tűzeset

2021.01.29. 15:00

Nagyon gyorsan terjedtek a lángok a háztetőn – Frissítve

Teljes terjedelmében kiégett egy negyvennyolc négyzetméteres hétvégi ház tetőszerkezete tegnap Kulcson, az Orgona utcában.

Szabóné Zsedrovits Enikő

2021.01.28. Naraló tetőszerkezete égett Kulcson az Orgona utcában Kulcs Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A helyszínre kiérkező dunaújvárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzesethez a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat is riasztották – közölte lapunkkal a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A lángokat csütörtökön 13 órára sikerült megfékezniük a tűzoltóknak.

A tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat
Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A DH helyszínre kiérkező munkatársának Nagy Gergő 19 éves diák elmondta:

– A 6-os főút és az M6-os felőli bekötőúton haladtam Kulcs irányába, amikor óriási füstfelhőre lettem figyelmes. Az Orgona utcában egy idősebb úr kért segítséget, azonnal megálltam. Kérdésemre elmondta, vélhetően elektromos zárlat miatt tűz ütött ki az épületben. Rögtön hívtam a tűzoltókat, majd a tulajdonossal beszaladtunk az épületbe, és kihoztunk két gázpalackot. Nagyon gyorsan terjedtek a lángok. A tűzoltók a riasztást követően 15 percen belül a helyszínen voltak és megkezdték az oltást. Személyi sérülés nem történt.

A hétvégi ház tetőszerkezete teljesen leégett

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában