Fejérben történt

2021.01.06. 17:00

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

Az elmúlt 24 órában sem tétlenkedtek a rend éber őrei Fejér megyében. Sárkeresztúron két személyt is előállítottak a rendőrök.

duol.hu

A police.hu szerint a járőrök 2021. január 5-én 10 óra 20 perckor Sárkeresztúron, az Arany János utcában ellenőriztek egy helyi lakost. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 49 éves férfi kihallgatása vált szükségessé, mivel Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai egy korábbi üggyel kapcsolatban eljárást indítottak vele szembe, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az egyenruhások előállították a férfit az Abai Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök 2021. január 5-én 17 óra 37 perckor Sárkeresztúron, Fő utcában intézkedtek egy 20 éves helyi lakossal szemben. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi körözését a Sárbogárdi Rendőrkapitányság elrendelte, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette be. Őt a járőrök elfogták, előállították, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában