többen megsérültek

2019.03.11. 13:07

Közlekedési balesetekhez riasztották városunk tűzoltóit

Március 9-én bőven akadt dolga a dunaújvárosi hivatásos tűzoltóknak, közlekedési balesetekhez vonultak ki múlt szombaton.

FMKI

Fotó: illusztráció

Árokba sodródott egy autó a 62-es főúton

Közlekedési balesethez riasztották a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat március 9-én délután. Perkáta közelében egy személygépkocsi lesodródott a 62-es főútról, és a vízelvezető árokban állt meg. Az autó vezetője és utasa ki tudott szállni a járműből, a mentőszolgálat tájékoztatása alapján könnyebben sérültek. A tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit.

Beszorult sérült mentése Dunaújvárosban

A tűzoltók szabadították ki annak az autónak a vezetőjét, amely árokba csapódott március 9-én kora este Dunaújvárosban. A Baracsi úton haladó személygépkocsi letért az útról és a körülbelül két méterrel mélyebben húzódó vízelvezető árokban állt meg. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a személygépkocsit és hidraulikus mentőszerszámokkal szabadították ki a sofőrt a járműből.

A tűzoltók létrákat támasztottak a meredek árokpartnak, majd az autó bal első ajtaját levágták, a tetejét felhajtották, és a mentőkkel közösen hordágyon emelték ki a súlyosan sérült sofőrt.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában