Székesfehérvári Törvényszék

2023.01.12. 14:02

Közzététel a DVCSH felszámolásának megindításáról

DH - duol.hu

A Székesfehérvári Törvényszék január 12-én elrendelte annak közzétételét, hogy a Dunaújvárosi Víz-, és Csatorna- Hőszolgáltató Kft. - DVCSH (székhely: Dunaújváros, Építők útja 1.), mint adós felszámolását elrendelte.

A bíróság által kirendelt felszámoló a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft., a felszámolóbiztos pedig dr. Kun Dániel. A közzétett dokumentumban - többi között - az áll, hogy „mindazok..., akik az adóssal (értsd. DVCSH) szemben fennálló ismert követeléseket...a felszámolás során hitelezőként érvényesíteni kívánják, ...e végzés közzétételétől számított 40 napon belül jelentsék be a felszámolónak!” (A felszámolás megindításának közzétételéről szóló végzést lásd. lentebb!))

Érdekes, hogy a szintén ugyanezen címen bejegyzett ALFA-NOVA Kft. is felszámolás alatt van a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. honlapján közzétett adatok alapján, a folyamatban lévő eljárások között. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!