Idén is

2023.01.27. 13:00

Felhívást intéz a DKIK mesterképzésre és vizsgára

A kamara megfelelő számú jelentkezés esetén az idei évben az alábbi ágazatokban tudja biztosítani mestervizsgára felkészítő mesterképzések szervezését: építőipar, épületgépészet, kereskedelem, specializált gép- és járműgyártás, szépészet.

duol.hu

Németh Dániel a mesterlevelével, mellette Vörös-Gubicza Zsanett, valamint Králik Gyula, a DKIK elnöke

Fotó: © Ady Géza

A mestervizsga célja, hogy a szakemberek számára biztosítsa a szakmai fejlődés és az egzisztenciális életpályamodell, karrier kialakításának lehetőségét, valamint a tanulóképzéshez és vállalkozásvezetéshez szükséges ismeretek elsajátítását. A mester végzettség tanúsítja a vállalkozás működtetéséhez szükséges szakmai, gazdasági, pénzügyi, vezetési, munkaügyi és jogi ismeretek megszerzését és készségszintű ismeretét, valamint megteremti a szakmai megbecsülés, anyagi, erkölcsi elismerés és bizalom garanciáját.

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara engedélyszáma: E/2020/000414, Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 07-03-0001621

Érdeklődését, jelentkezését Igari Erika mestervizsga referens várja a 70/506-1085-ös vagy a 25/501-951-es telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!